PLATTE BATTERIJ

Lampen aangelaten, tijdje niet gereden of gewoon een oude batterij? Het veroorzaakt allen een platte batterij. Wat de oorzaak ook is, wij laden de platte batterij weer snel op, zodat je weer op weg kan.

 

MOTORPECH

Op motor pech zit niemand te wachten. Onderweg of thuis, wij komen snel naar je toe om je weer op weg te helpen. En als dat niet lukt dan brengen we de auto naar de garage om de motor pech te verhelpen.

ONGEVAL

Een ongeval zit in een klein hoekje. Heb je een botsing gehad of ergens tegenaan gereden? Bel ons voor hulp na een ongeval. Bijvoorbeeld om de auto naar de garage te brengen en voor andere pechhulp.

VASTGEREDEN

Ben je vastgereden in een modderig grasveld of vastgereden in een dikke laag sneeuw? Wij komen je snel op weg helpen door de auto uit te komen graven of om het los te trekken met een kabel.

what-happens-if-you-drive-on-a-flat-tire

LEGE BAND

Plots leeg gelopen of door iets scherps gereden, een lege band is niet fijn. Verwisselen is zwaar en niet eenvoudig. Laat ons het zware werk doen en de lege band snel verwisselen, thuis of onderweg.

BRANDSTOF OP

Het overkomt ons allemaal weleens; brandstof op! Je denkt het pompstation wel te gaan halen in de reserve toch kom je aan de kant te staan. Brandstof op? Bel ons en wij komen je brandstof aanvullen.

Hulp bij Pech

Towtruck en Wegenwacht Diensten

head office

Kon. Astridlaan 8, 2830 Willebroek

call support

+32 492 36 03 91

Email us

info@depannage-panne-milmas.be

Stuur ons een bericht

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, gebruik dan het onderstaande formulier om ons een bericht te sturen.
    I agree that my submitted data is being collected and stored. For further details on handling user data, see our Privacy Policy

    Heb je vragen?
    Wacht niet, laten we praten.

    Copyright © 2024. All Rights Reserved.
    Powered by Nasser